Home     8x4 heavy duty chassis 1/14
8x4 heavy duty chassis 1/14

8x4 heavy duty chassis   1/14


8x4 heavy duty chassis 1/14
€ 1499.00


Artikelcode: Thi-14002

  • Productinformatie

Zeer hoge kwaliteit kit van een 8x4 heavy duty trekker versie '' LIGHT-2 '' zonder zware toren, aluminium wielen, banden, motor en servo's, geschikt voor alle TAMIYA EURO-cabines.
De thicon-complete kit in een hoge kwaliteit met gereedschapsetui, draadborging vloeistof.
Er zijn naast de assemblage geen nabewerking nodig. Frames, spanten, assen, zadel plaat en gedrevenheid zijn zwart geanodiseerd aluminium en CNC gefreesd.
De differentieels zijn bevestigd aan een schommel as en natuurlijk afsluitbaar.
Gedetailleerde handleiding in het Duits / Engels met veel gedetailleerde detailtekeningen kunnen zelfs onervaren modelbouwers het monteren van de thicon chassis.
Met het oog op het bouwen van de truck klaar om te rijden, heb je een TAMIYA taxi, die gewoon is met bouten aan de zware chassis.
Bovendien, een  afstandsbediening met min. 4 kanalen, voor licht / geluidssysteem, cruisecontrol en 7.2V / 7.4V aandrijfaccu, die ook kan worden opgenomen in het reservoir van de zware toren, servo's voor de besturing circuit en differentieelslot, 540 motor met ca. 7000U / min, wielen / banden en een zware toren.

Levering: Chassis uit aluminium met 2-versnellingsbak, kan 2x differentieel worden vergrendeld voorassen van metaal, pendelende achteras, metalen zadelplaat 2-aslager, fender, schroefassen van roestvrij staal, kogellager 2- Achsumlenkung uit LC8 achterlichten zonder LED met kentekenplaathouder van aluminium, schroevendraaier Wiha hexagon 1,5 en 2 mm, draadborging, draagkoffer (niet te gestructureerd model) gebonden bouwinstructies A4.