Home     Inflarood licht modul 1 stuks
Inflarood licht modul 1 stuks

Inflarood licht modul  1 stuks


Inflarood licht modul 1 stuks
€ 75.00

Voorraad: 1Artikelcode: sm-ir-16-2

  • Productinformatie

beschrijving

Het infrarode licht SM-IR-16-2 is een uitbreidingsmodule voor de geluidsmodule USM-RC-2 en de snelheidsregelaar UFR-1230 .

Met deze uitbreidingsmodule verlichting en servo van een vrachtwagen, oplegger / oplegger gemakkelijk kan worden geregeld.
De verbinding vereist geen extra kabel van de truck aan de trekker / oplegger. Het uitzenden van het lichtsignaal plaatsvinden draadloos met infrarood diodes. Om de draadloze transmissie te gebruiken, moet een aparte batterij in de aanhangwagen / oplegger worden geïnstalleerd.

Lichtregeling:
De SM-IR-16-2 heeft 16 schakeluitgangen voor bijvoorbeeld lampen en LED's. 12 van de 16 uitgangen van een kopie (signaaltransductie) van de 12 schakeluitgangen van de USM-RC-2. Voor de resterende vier uitgangen, afzonderlijke functies: zoals 1- en 4-kanaals zwaailicht, een 4- en 8-kanaals chaser licht en verschillende flasher.

In combinatie met de snelheidsregelaar UFR-1230 8 lichtmodule uitgangen een kopie van de regelaar signalen en vier uitgangen kunnen worden geactiveerd via extra functies. Voor de resterende vier uitgangen, afzonderlijke functies, zoals de USM-RC-2, verkrijgbaar.

De snelheid van zwaailicht, flasher en chaser lampen zijn instelbaar door een trimmer.

Motion control:
Naast 16 schakeluitgangen, zijn er dus twee vermogens beschikbaar. Met deze twee servo's kunt u eenvoudig verschillende bewegingen. Toepassingen zijn bijvoorbeeld bewegingen van een oplegger landingsgestel, vergrendelen / ontgrendelen van een zadelpen, kantelbewegingen van een dumper en vele andere bewegingen.

Voedingsspanning (Uo b ):        5 - 14V DC
Stroomverbruik:        Stand-by stroom: ong. 25mA
Schakeluitgangen:        16 stuks, minus schakelen, de hoogte van de uitgangsspanning overeenkomt met de voedingsspanning.
Continue stroom: 0.8A, 1.2A piek max.
Totale stroom van alle uitgangen max. 6A
Lichtfuncties:        • 12 uitgangen per USM-RC-2/8 uitgangen per UFR-1230
• 1-kanaals en 4-kanaals zwaailicht
• 4 verschillende flasher
• 4-kanaals en 8-kanaals light chaser
servo:        2 stuks
Maximaal opgenomen vermogen van de servo's. 600mA
size:        67 x 55 x 17mm
gewicht:        35g
Handleiding pdf