IR module

1 set

IR module
IR module
78.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeSm-Ir-16-2
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
4
Beschrijving
De infrarood lichtmodule SM-IR-16-2 is een uitbreiding voor je geluidsmodules SFR-1 , USM-RC-2 en de snelheidsregelaar UFR-1230 .

Met deze extra module kan de verlichting op een vrachtwagenaanhanger / oplegger worden geregeld met tal van lichteffecten en bewegingen.

De (licht) signalen worden draadloos verzonden via een infrarood diode. Een verbindingskabel tussen vrachtwagen en oplegger / oplegger is daarom niet nodig. Voor de voedingsspanning moet echter een aparte accu in de trailer worden geplaatst.

Lichtfuncties:
De SM-IR-16-2 heeft 16 schakeluitgangen voor oa lampen en leds. 12 van de 16 uitgangen zijn een kopie van de 12 schakeluitgangen van de SFR-1 of USM-RC-2. Voor de overige 4 uitgangen zijn diverse functies beschikbaar, zoals een 1- en 4-kanaals allround licht, een 4- en 8-kanaals looplicht en diverse flitspalen.

Als de SM-IR-16-2 lichtmodule rechtstreeks is aangesloten op de UFR-1230 snelheidsregelaar, worden de signalen van de 8 schakeluitgangen van de snelheidsregelaar als kopieën doorgestuurd naar de lichtmodule. Met 4 extra functies kunnen nog 4 uitgangen van de lichtmodule worden geschakeld. De overige 4 uitgangen van de lichtmodule zijn beschikbaar voor verschillende functies, zoals bij de SFR-1 / USM-RC-2.

De snelheid van het zwaailicht, looplicht en flitspaal kan worden aangepast met een trimmer.

Bewegingsfuncties:
Naast de 16 schakeluitgangen zijn er ook 2 servo-uitgangen waarmee verschillende bewegingen gestuurd kunnen worden. Mogelijke toepassingen zijn onder meer de beweging van trailersteunen, het vergrendelen en ontgrendelen van een zadelpen, kantelbeweging voor een kipper en vele andere bewegingen.

Als de opleggersteunen met de lichtmodule bediend moeten worden, is storingsonderdrukking van de ontvangerdiode en de motorkabels belangrijk. Dit kan met ferrietringen .

Meer informatie vindt u in de gebruiksaanwijzing (PDF 252kB Duits) .

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review