GR-32 16-kanaals 2,4 GHz HoTT-ontvanger

1 stuks

GR-32 16-kanaals 2,4 GHz HoTT-ontvanger
GR-32 16-kanaals 2,4 GHz HoTT-ontvanger
€ 169.90 157.69 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeGr-33516
8809403498436
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
In backorder
OVERZICHT

De betrouwbare en eenvoudige Graupner GR-32 biedt redundantie zonder de complexiteit van het installeren van meerdere ontvangersatellieten of extra hardware.
Met zijn 16 kanalen, dubbele ontvangerhardware en vier antennes biedt de GR-32 installatie-eenvoud die ongeëvenaard is in de branche.
Met de Graupner HoTT 2,4 GHz-technologie wordt alle real-time informatie over de spanning van de ontvanger, de temperatuur van de ontvanger en de signaalsterkte altijd bewaakt en teruggestuurd naar de radio zonder dat er extra sensoren nodig zijn.

De dubbele ontvanger heeft twee complete en afzonderlijke ontvangersecties en extra hardware-antenne-diversity.
De signaalkwaliteit wordt constant gecontroleerd en automatisch overgeschakeld naar het betere antennesignaal, behalve tijdens telemetrie-downlink-uitzendingen waarbij de laatste antenne die voor ontvangst is gebruikt, wordt gebruikt.
Dit zorgt ervoor dat de gegevens van het retourkanaal worden verzonden via de beter gepositioneerde antenne, zodat telemetriegegevens altijd beschikbaar zijn voor een veilige vlucht.

De ontvanger heeft een busconnector voor extra telemetriesensoren zoals GPS, ESC's, Vario (en vele anderen) om de waarde van uw radiosysteem verder te vergroten en piloten te voorzien van waardevolle realtime informatie om de vluchtuitvoering te verbeteren.

De Graupner GR-32 kan worden gebruikt in combinatie met digitale vluchtcontrollers via digitale uitgangssignalen in SUMD, SBUS of SUMO enkeldraads installaties.
De 6 afzonderlijke batterij-ingangen transformeren de GR-32 in een uitstekende stroombron voor servo's met hoge belasting, waardoor er geen externe stroomdistributiesystemen nodig zijn.

KENMERKEN

Tot 75 kanaals hopping voor extreme bedrijfszekerheid en ongevoeligheid voor externe interferentie
Brede spanningsbereiken van 3,6 V - 8,4 V (functioneel tot 2,5 V) garanderen een veilige werking, zelfs tijdens spanningsschommelingen
Twee LED's om de bedrijfsstatus te tonen
Zes stroomaansluitingen
Draadloze installatie- en toegangstechnologie
Verhoogde ingangsgevoeligheid van de ontvanger voor een verticaal bereik van maximaal 5000 meter
Gemakkelijke servo-aansluitingen aan de voorkant
Fail-safe, hold, OFF en standaard programmeerbaar direct vanaf radio of ontvanger (kanaal 1: fail-safe; alle andere: hold)
Programmeerbare waarschuwingsdrempels voor laagspanning, lage of hoge temperaturen
Realtime draadloze registratie van vluchtgegevens
Ultrasnel opnieuw binden met HoTT-radio
Digitale output (SUMD, SUMDV3, SUMDIN, SUMO, SUMI, SBUS) op input of output connector voor vluchtcontrollers zoals V-Stabi, Microbeast, Brain, Bavarian Demone, 3Digi, Naze, et al
SUM-signaal op ingangs- of uitgangsconnector voor vluchtcontrollers zoals V-Stabi, Microbeast, Naze, et al
Selecteerbare framesnelheden tussen 10ms en 20ms
Compact en lichtgewicht

INCLUSIEF

GR-32 ontvanger

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review
Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land