mz-32 Channel - HoTT 2,4GHz-zender

1 stuks Zonder ontvanger

mz-32 Channel - HoTT 2,4GHz-zender
mz-32 Channel - HoTT 2,4GHz-zender
mz-32 Channel - HoTT 2,4GHz-zender
mz-32 Channel - HoTT 2,4GHz-zender
mz-32 Channel - HoTT 2,4GHz-zender
mz-32 Channel - HoTT 2,4GHz-zender
mz-32 Channel - HoTT 2,4GHz-zender
€ 1,099.00 1,044.99 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeGr-S1024.77
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
In backorder
DE mz-32 voor U GEMAAKT

De Graupner mz-32 is ons telemetrie-radiosysteem van de derde generatie dat RC-radio's naar een nog nooit eerder vertoond niveau tilt.
Met zijn uitgebreide reeks hardware- en softwarefuncties introduceert de mz-32 een nieuw niveau van functionaliteit waarmee u, de gebruiker, bijna elk onderdeel van de radio kunt bedienen.

HEB IN CONTROLE MET DE mz-32!
De mz-32 biedt u de mogelijkheid om uw eigen schermen te ontwerpen, uw eigen bedieningslogica te programmeren, uw eigen spraakmeldingen te filteren en zelfs het uiterlijk van uw radio te ontwerpen.

VLIEG ZACHTER EN VERDER MET DE mz-32
De Graupner mz-32 is de eerste radio op de markt die volledige 32 kanaalfuncties biedt, direct uit de doos! Het ondersteunt vijf verschillende modeltypes, zoals elektrische, gas- of turbinevliegtuigen, helikopters, multirotor, auto's en zelfs boten.

Het kan tot 999 verschillende gebruikersmodellen opslaan en laden, heeft 12 vluchtfasen en 16 curvemixers die globaal of vluchtfase-afhankelijk kunnen worden ingesteld!
De hall-sensor 4096 resolutie quad-bearing cardanische ophangingen bieden het soepelste besturingsgevoel dat een piloot kan ervaren.
De verzegelde cardanische ophangingen zijn bestand tegen bijna alle veldomstandigheden en bieden gemakkelijke toegang aan de achterkant voor aanpassing om de stickspanning naar wens af te stemmen.

De mz-32 heeft een dubbel 2,4 GHz redundant RF-systeem dat een gepolariseerde patchantenne aanstuurt voor een ongeëvenaarde signaalkwaliteit en een groter bereik.
De meegeleverde 9000 mAh LiPo-batterij zorgt voor meer dan 10 uur werktijd, wat een lange dag op het veld zowel mogelijk als leuk maakt!

DE mz-32 past zich aan u aan
Het geavanceerde 4,3-inch TFT-kleurentouchscreen zorgt voor gemakkelijke toegang tot alle mz-32-functies voor het instellen en beheren van uw modellen.
De sterk geoptimaliseerde en snel presterende grafische gebruikersinterface wordt aangedreven door een krachtige processor die de toegang tot menu's en functies snel en duidelijk maakt, net als op uw smartphone.
De intuïtieve aanraak- en tikbediening maakt navigatie door de menu's snel, gemakkelijk en leuk!

De mz-32 is niet alleen snel en responsief, maar is ook snel te laden. U gebruikt uw mz-32 na opstarten in 10 seconden!

Het ontwerpen van uw eigen schermlay-outs om informatie weer te geven of menu-snelkoppelingen te maken, kan direct worden gedaan door simpelweg op het scherm te tikken.
De mz-32 biedt meer dan honderd widgets die de schermen vormen die u leuk vindt en die passen bij uw stijl voor het besturen van uw modellen.
U kunt met uw vingertop in totaal zes schermen maken die beter aansluiten bij uw behoeften en persoonlijke stijl.
Geen programmering nodig! U kunt het allemaal doen met de mz-32.

Eén radio voor iedereen! De Duitse, Engelse, Franse en Italiaanse taal wordt ondersteund en er komen meer talen op één radio!

MEER KANALEN MEER CONTROLE VOOR U!
Met 32 ​​kanalen biedt de mz-32 onbeperkte functionaliteit en controle over elk model dat je hebt. U kunt maximaal vier 2,4 GHz-ontvangers binden, zodat u de kanalen kunt indelen en distribueren zoals u dat wilt.

U kunt bijvoorbeeld twee zeskanaals ontvangers voor elke vleugel hebben, van waaruit u rolroeren, kleppen, landingsgestellen en lichten kunt bedienen.
Voorzie de vleugel van de hoofdvoeding en u bent klaar om te vertrekken.

Geen ingewikkelde bedrading of dure hubs nodig!
Dit biedt u een niveau van eenvoud met de voordelen van RF-redundantie die nog niet eerder in de branche was vertoond.

Heb je nog steeds meer kanalen nodig, maar heb je niet genoeg schakelaars om te doen wat je wilt?
De mz-32 biedt nu ook tot 64 digitale schakelaars die met een simpele tik kunnen worden toegewezen en bediend vanuit het widgetmenu.
Maak zoveel digitale schakelaarcombinaties als je wilt om lichten en rook aan of uit te zetten, kranen of waterpistolen te draaien of iets anders dat je moet bedienen zonder je schakelaars te gebruiken.

Schakel- en besturingsopties zijn verder verbeterd met logische schakelaars (en, of, gelijk, niet), bedieningsschakelaars en combinatieschakelaars.
Elk biedt een nieuw niveau van controle, afhankelijk van de positie van de schakelaar of de stick.

STEMMEN DIE JE WILT HOREN!
Wilt u weten wat er aan de hand is?
De mz-32 biedt eindeloze opties om bijna elk type systeem- of telemetrie-spraakmelding te genereren, afhankelijk van de status van uw radio, zoals schakelposities, vluchtfasenamen, waarschuwingen, vario-informatie en eindeloos veel andere.

De mz-32 begint met u te communiceren vanaf het moment dat u hem aanzet en informeert u als een schakelaar of bedieningselement zich in de verkeerde positie bevindt voor het geselecteerde model.
Geen verrassingen meer door instortend landingsgestel, weggelopen motoren of verkeerde gyro-instellingen.
De mz-32 kan u informeren wanneer dat nodig is, zelfs wanneer u bent vergeten uw landingsgestel neer te halen of op het punt staat buiten bereik of batterij te raken.

Walk of shame behoren nu tot het verleden!

Met meer dan 600 geïnstalleerde stemmen en onbeperkte spraakcombinaties, kunt u bijna alle spraakaankondigingen doen of er zoveel toevoegen als u wilt met behulp van onze tekst-naar-spraak-editor.

ONMIDDELLIJKE HULP WAAR U HET NODIG HEBT!
Hulp nodig bij het opzetten of als er iets niet duidelijk is?
Vergeet het doorzoeken van lange handleidingen of eindeloze zoekopdrachten op internet!
De mz-32 biedt ondersteuning waar u maar wilt.
Elk menu en elke optie heeft zijn eigen contextgevoelige antwoorden direct op het scherm.
Tik gewoon op het vraagteken en u krijgt direct hulp en assistentie te zien.

Vind je onze helpschermen niet leuk?
Maak of voeg uw eigen helpschermen toe met wat u maar wilt.
De mz-32 is er voor u, zodat u de dingen kunt doen en hebben die u het leukst vindt.

CONNECTIVITEIT DIE U VERDER BRENGT!
Met geïntegreerde Bluetooth en Wi-Fi is de mz-32 klaar om u te verbinden met de rest van de wereld!
Gebruik uw Bluetooth-headset om gesproken waarschuwingen of muziek te horen via de ingebouwde muziekspeler.
Het is jouw keuze!

Maak verbinding met uw draadloze LAN om meldingen te ontvangen over nieuw uitgebrachte firmware die direct wordt gedownload en geïnstalleerd op uw radio.
Uw mz-32 is altijd up-to-date met de nieuwste en beste!
De update kan ook worden gedaan met behulp van de meegeleverde USB-kabel en de nieuwste firmware die u altijd op onze website kunt vinden.

Graupner tilt connectiviteit verder met een micro-USB-poort die uw radio kan opladen, toegang tot uw meegeleverde 16GB micro SD-geheugenkaart waar schermen, modellen, spraakbestanden, muziek en schermafbeeldingen worden opgeslagen.

U kunt de USB- of DSC-poort ook gebruiken als joystickcontroller voor games en vluchtsimulatoren.
Nu kunt u het vliegen met uw model oefenen op uw favoriete vluchtsimulator met dezelfde radio die u op het veld gebruikt!

De datapoort aan de achterkant kan worden geconfigureerd om een ​​verscheidenheid aan digitale signaaluitgangen uit te voeren, zoals SUMD, CROSSFIRE,
Smart Box en meer.
Het toevoegen en gebruiken van modules van derden, zoals FPV op lange afstand, was nog nooit zo eenvoudig als met de mz-32.

Alle Graupner HoTT-ontvangers ondersteunen nu ook digitale enkeldraads output zoals PPM, SUMD en SBUS voor meer connectiviteit en betere interoperabiliteit.

Met de ingebouwde bestandsbeheerder kunt u zaken als spraakbestanden, schermafbeeldingen en meer beheren, waar u ook bent!

ONDERSTEUNDE PROTOCOLLEN

HoTT-PC
Smart-Box
Externe monitor
SUMD
DSMX, DSM2 (gegevensuitvoer)
CROSSFIRE V1 / V2

INSTALLATIE DRAADLOZE CONTROLLERS
Computers, bedradingen en programmeerboxen behoren tot het verleden! Met het mz-32 HoTT draadloze protocol kunt u alles goed op de radio doen!
Wilt u uw telemetrie, vluchtcontroller instellen of de richting van uw telemetrie-ESC of vluchtcontroller omkeren?
Gebruik gewoon de sneltoets op de radio om toegang te krijgen tot een van de apparaten die op de ontvanger zijn aangesloten, en u kunt meteen aan de slag.
Doe dit thuis tijdens het opstellen van uw model of op het veld om uw instellingen te verfijnen.

Geniet van de HoTT-integratie van vluchtcontrollers en sensoren van derden, zoals Ikon, Spirit, 3Digi, MSH-Brain, SM Modelbau en nog veel meer, voor gemakkelijke toegang met alleen uw mz-32-radio.
Elk van Graupner's HoTT-ontvangers biedt deze functionaliteit en u hoeft niets anders aan te schaffen om deze handige functies te gebruiken.

TRAIN UW BUDDIES Het
trainen van uw familieleden of vrienden is net zo eenvoudig als binden en lesgeven!
De mz-32 biedt een draadloze en bekabelde trainerondersteuning die kan worden gebruikt met al onze HoTT-radio's met behulp van de DSC-poort aan de achterkant.

U kunt besturing toewijzen aan elk van de actieve kanalen, afhankelijk van het niveau van uw leerling en de modelmogelijkheden.
De controle doorgeven is eenvoudig te doen met een druk op de knop.

Omvat

mz-32 zender
USB-oplaadkabel
USB-updateadapter
LiHV-batterij 9000 mAh
Zenderstandaard
Nekkoord
Nekband Balancer
Aluminium radiokoffer

HARDWARE

Hall Sensor quad-dragende cardanische ophangingen met 4096 resoluties voor soepele en nauwkeurige controle
Buitenvriendelijk 4,3-inch TFT-kleurenscherm en touchscreen
Redundante dubbele 2,4 GHz RF-modules
Circulair gepolariseerde patchantenne met instelbare stralingshoek
9000 mAh LiHV oplaadbare batterij voor maximaal 10 uur gebruik
Micro-USB-poort voor opladen, datacommunicatie, joystickfunctie of massaopslag
Extern instelbare stokspanning en modusselectie
Interne µSD 16 Gb-geheugenkaart
Ingebouwde draadloze en Bluetooth-communicatie
DSC-aansluiting voor externe communicatie (bedrade buddy-box, vluchtsimulatoren, andere)
Draadloze bediening van de leerling-leraar
Draadloze firmware-update
Geïntegreerde luidspreker voor spraakuitvoer en telemetrie-meldingen
Door de gebruiker configureerbare DSC- en datapoorten (SUMD, CROSSFIRE en andere)
Door de gebruiker toewijsbare haptische feedback
5 x 3 standen schakelaars, 2 x 3 standen / tuimelschakelaars, 1 x 2 standen schakelaar, 4 proportionele knoppen, 2 x hendel bedieningen, 8 toewijsbare digitale knoppen
6 sneltoetsen en navigatietoetsen

SOFTWARE

32 proportionele kanalen
999 modelgeheugen
4 Ontvanger binding 10ms of 20ms frame rate
Model-, groeps- of globale bindwijzen
Modeltypes: vliegtuig, helikopter, multirotor, voertuig, boot
12 selecteerbare vluchtmodi
8 vleugeltypes, 6 deltavleugeltypes, 3 staarttypes
Meermotorige bediening (4)
6 door de gebruiker te ontwerpen widgets-dashboards (modelspecifiek of globaal)
Contextgevoelige helptekst
Automatische trimmodus voor vliegtuig
Tekst-naar-spraak met VDF-editor
Servo-balancer & synchronisatie
8 fase-afhankelijke toewijsbare triminstellingen en 5 trimtypes
6 fase-afhankelijke configureerbare timers (Start / Stop, Lap, Lap Trigger, Lap Toggle)
8 fase-afhankelijke quad-rate en expo-instellingen
16 fase-afhankelijke multi-point gebruikersmixers
8 dubbele differentiële mixers
3-kanaals sequencers
3 kanaals ringbegrenzers
64 door de gebruiker toewijsbare digitale schakelaars
12 toewijsbare combinatieschakelaars
12 toewijsbare logische schakelaars
12 toewijsbare bedieningsschakelaars
4 snap roll-mixen
8 vleugel- en staartmengers en kraai- / vlinderfunctie
9 door de gebruiker toewijsbare en configureerbare systeemstemmeldingen
8 gebruiker toewijsbare en configureerbare gebruikersstemmeldingen
24 door de gebruiker toewijsbare en configureerbare spraakmeldingen
8 door de gebruiker toewijsbare en configureerbare spraakmeldingen
Speciaal vario- en bedieningsmenu met regeling van dode zone
Draadloze configuratie van ontvangers, telemetrie en vluchtcontrollers
Door de gebruiker configureerbare mp3-speler
Geïntegreerde bestandsbeheerder

Specificaties

Bedrijfsspanning 3.3 ~ 4.35V
Batterij LiHv 4,35 V 9000 mAh
Huidige consumptie
Controller
Radiofrequentieband 2,4000 ~ 2,4835 GHz
Radiomodulatie FHSS
Temperatuurbereik -10 ~ +55 C
Antenne Circulair gepolariseerde patchantenne
RF-systeem Dubbele 2,4 GHz-radio's
Besturingskanalen 32
Display 4,3 inch TFT-kleurenscherm en touchscreen
Communicatie WLAN - Bluetooth
Gebruikersgeheugen 16 Gb interne SD-kaart
MP3-speler Ja
Batterij opladen Micro USB-poort
Trainerfunctie Draadloos of bedraad
Firmware-upgrade WLAN, USB-aansluiting
Afmetingen nieuwe cel
Gewicht 1110 gram - 39 oz
Afmetingen 19,5 x 6,5 x 21 cm - 7,68 x 2,56 x 8,27 i

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review
Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land